Cinderella (2015) online subtitrat

PG N/A  Aventura > Drama > Familie
N/A
IMDb:   N/A / 10  |  N/A votes

Director: 

Cinderella (2015) online subtitrat in limba romana este un film de aventura in regia lui Kenneth Branagh. Când tatăl ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică şi cu numele schimbat în Cenuşăreasa, fata ar putea uşor să-şi piardă speranţa, dar ţine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, "fii bună şi ai curaj". Viaţa Cenuşăresei se View more

Informatie film

Titlu original Cinderella -

Durata N/A

Data lansare 13 Mar 2015

Regia

Tara USA

Limba English

Premii N/A

Rating PG

Actori , , ,

Descriere

Cinderella (2015) online subtitrat in limba romana este un film de aventura in regia lui Kenneth Branagh. Când tatăl ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică şi cu numele schimbat în Cenuşăreasa, fata ar putea uşor să-şi piardă speranţa, dar ţine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, “fii bună şi ai curaj”. Viaţa Cenuşăresei se schimbă o dată pentru totdeauna când în pădure dă peste un străin chipeş, despre care habar nu are că este chiar prinţul regatului. Oare îl va mai întâlni?

Vizionezi Filmul Cinderella – Cenusareasa 2015 Online Subtitrat În Română Şi Calitate HDRip.

Va multumim ca ati ales site-ul nostru petru a viziona Filme Online 2015. Daca v-a placut va rugam sa mai reveniti pe site-ul nostru!

Tags: , , , , , , ,

Statististici voturi

3NOTA
2VOTURI
6PUNCTE
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...