Fifty Shades of Grey – Cincizeci de umbre ale lui Grey (2015) Online subtitrat

R 124 min  Drama > Romantic
N/A
IMDb:   N/A / 10  |  N/A votes

Director: 

Fifty Shades of Grey - Cincizeci de umbre ale lui Grey (2015) online subtitrat in limba romana este un film drama in regia lui Sam Taylor-Johnson. Povestea filmului - inspirat de bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semnează cu pseudonimul E.L. James - îi are în centru pe studenta Anastasia Steele şi un cuceritor şi misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relaţie plină de erotism, dar View more

Informatie film

Titlu original Fifty Shades of Grey -

Durata 124 min

Data lansare 13 Feb 2015

Regia

Tara USA

Limba English

Premii N/A

Rating R

Actori , , ,

Descriere

Fifty Shades of Grey – Cincizeci de umbre ale lui Grey (2015) online subtitrat in limba romana este un film drama in regia lui Sam Taylor-Johnson. Povestea filmului – inspirat de bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semnează cu pseudonimul E.L. James – îi are în centru pe studenta Anastasia Steele şi un cuceritor şi misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relaţie plină de erotism, dar şi secrete întunecate.

Vizionezi filmul Fifty Shades of Grey – Cincizeci de umbre ale lui Grey 2015 Online Subtitrat În Română Şi Calitate Cam.

Vizionezi filmul Fifty Shades of Grey – Cincizeci de umbre ale lui Grey 2015 Online Subtitrat În Română Şi Calitate Cam.

Va multumim ca ati ales site-ul nostru petru a viziona Filme Online. Daca v-a placut va rugam sa mai reveniti pe site-ul nostru!

Tags: , , , , , ,

Statististici voturi

5NOTA
5VOTURI
25PUNCTE
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...