Kingsman: The Secret Service (2015) online subtitrat

R 129 min  Actiune > Aventura > Comedie > Crima
8.3
IMDb:   8.3 / 10  |  35,843 votes

Director: 

Kingsman: The Secret Service (2015) online subtitrat in limba romana este un film de actiune in regia lui Matthew Vaughn. Bazat pe renumita revistă de benzi desenate și regizat de Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men First Class), Kingsman: Serviciul Secret este povestea unei organizații de spionaj supersecrete care recrutează un puști de pe străzi, nerafinat, dar promițător, pentru a face parte dintr-un program de instruire ultra-competitiv, exact în momentul când un View more

Informatie film

Titlu original Kingsman: The Secret Service -

Durata 129 min

Data lansare 13 Feb 2015

Regia

Tara UK

Limba English, Arabic, Swedish

Premii N/A

Rating R

Actori , , ,

Descriere

Kingsman: The Secret Service (2015) online subtitrat in limba romana este un film de actiune in regia lui Matthew Vaughn. Bazat pe renumita revistă de benzi desenate și regizat de Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men First Class), Kingsman: Serviciul Secret este povestea unei organizații de spionaj supersecrete care recrutează un puști de pe străzi, nerafinat, dar promițător, pentru a face parte dintr-un program de instruire ultra-competitiv, exact în momentul când un geniu nebun al tehnologiei lansează o amenințare globală.

Vizionezi Filmul Kingsman: The Secret Service 2015 Online Subtitrat În Română Şi Calitate HDRip.

Va multumim ca ati ales site-ul nostru petru a viziona Filme Online2015. Daca v-a placut va rugam sa mai reveniti pe site-ul nostru!

Tags: , , , , , ,

Statististici voturi

5NOTA
2VOTURI
10PUNCTE
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...