Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

PG-13 101 min  Actiune > Aventura > Comedie > Fantastic
6.2
IMDb:   6.2 / 10  |  59,730 votes

Director: 

Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) online subtitrat in limba romana este un film de actiune in regia lui Jonathan Liebesman. New York are nevoie de eroi, căci Shredder şi Clanul Piciorului au pus mâna pe tot, de la poliţie, la politicieni. Viitorul se arată sumbru pentru locuitorii metropolei până în momentul în care nişte fraţi renegaţi ies din dedesubturile oraşului pentru a-şi împlini destinul de Ţestoase Ninja. Ţestoasele se vor alia cu View more

Informatie film

Titlu original Teenage Mutant Ninja Turtles -

Durata 101 min

Data lansare 08 Aug 2014

Regia

Tara USA

Limba English

Premii N/A

Rating PG-13

Actori , , ,

Descriere

Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) online subtitrat in limba romana este un film de actiune in regia lui Jonathan Liebesman. New York are nevoie de eroi, căci Shredder şi Clanul Piciorului au pus mâna pe tot, de la poliţie, la politicieni. Viitorul se arată sumbru pentru locuitorii metropolei până în momentul în care nişte fraţi renegaţi ies din dedesubturile oraşului pentru a-şi împlini destinul de Ţestoase Ninja. Ţestoasele se vor alia cu curajoasa reporteriţă April O’Neil (Megan Fox) şi cu cameramanul acesteia, Vern Fenwick (Will Arnett) pentru a salva oraşul şi pentru a da în vileag planurile diabolice ale lui Shredder.

ŢESTOASELE NINJA este bazat pe personajele Teenage Mutant Ninja Turtles create de PETER LAIRD şi KEVIN EASTMAN, după un scenariu de JOSH APPELBAUM & ANDRÉ NEMEC şi EVAN DAUGHERTY. Producător e MICHAEL BAY (franciza-blockbuster Transformers), iar regizor, JONATHAN LIEBESMAN (Wrath of the Titans).

Statististici voturi

4NOTA
1VOTURI
4PUNCTE
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...