The Guest (2014)

R 99 min  Actiune > Mister > Thriller
7.7
IMDb:   7.7 / 10  |  3,754 votes

Director: 

The Guest (2014) online subtitrat in limba romana este un film de actiune in regia lui Adam Wingard. ncă se luptă peste pierderea fiului lor mai mare, Caleb, la războiul din Afganistan, familia Peterson – domnul si doamna Peterson și copiii lor Luca și Ana – sunt vizitate în mod neașteptat de David Collins, un fost soldat care susține că a fost un prieten al lui Caleb, și este acolo pentru a View more

Informatie film

Titlu original The Guest -

Durata 99 min

Data lansare 05 Sep 2014

Regia

Tara USA

Limba English

Premii 3 wins & 1 nomination.

Rating R

Actori , , ,

Descriere

The Guest (2014) online subtitrat in limba romana este un film de actiune in regia lui Adam Wingard. ncă se luptă peste pierderea fiului lor mai mare, Caleb, la războiul din Afganistan, familia Peterson – domnul si doamna Peterson și copiii lor Luca și Ana – sunt vizitate în mod neașteptat de David Collins, un fost soldat care susține că a fost un prieten al lui Caleb, și este acolo pentru a îndeplini promisiunea de a Caleb a ajuta aibă grijă de familie. David este politicos, cald și prietenos față de familie, și doamna Peterson se oferă să îl lase să rămână la fel de mult timp ca el are nevoie pentru a.
In timp ce sunteti cazat cu familia, David aude de problemele domnului Peterson lui la locul de muncă, precum și martorii Luca se întoarcă acasă cu un ochi negru. Cu ajutorul lui Luke, el urmeaza elevii care au atacat Luca la un bar, apoi umilește și le învinge într-o luptă, folosind cunoștințele sale a legii pentru a convinge pe barman să nu spună nimănui. David apoi merge la o petrecere cu un Anna reticente, la care el salvează prietenul ei Kristen de la fostul ei iubit și are sex cu ea, de asemenea, întrebător despre unde să cumpere arme de la prietenul Annei Craig. La casa lor drum din partid, Anna oferă să facă pe David un CD mix.

Statististici voturi

3.5NOTA
2VOTURI
7PUNCTE
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3.50 out of 5)
Loading...