La Casa de Papel Sezonul 5 Episodul 8 Online Subtitrat In Romana

La Casa de Papel Sezonul 5 Episodul 8 Online Subtitrat In Romana. A devenit deja una dintre cele mai urmarite productii de pe Netflix. Jaful de la Monetaria Spaniei, dirijat de “El Profesor” si opt infractori ce par a nu avea nimic in comun a castigat publicurile din tari ca Germania, Belgia, Italia sau Brazilia. Si in tara noastra devine din ce in ce mai populara.
Read more
0

La Casa de Papel Sezonul 5 Episodul 6 Online Subtitrat In Romana

La Casa de Papel Sezonul 5 Episodul 6 Online Subtitrat In Romana. Pentru a efectua cel mai mare furt din istorie, un bărbat misterios numit Profesorul recrutează o bandă de opt tâlhari care au o singură caracteristică: niciunul dintre ei nu are nimic de pierdut. Opt hoți iau ostatici și se baricadează în Monetăria Regală a Spaniei încercând să manipuleze poliția pentru a-și pune în aplicare planul gândit de un geniu criminal.
Read more
+1

La Casa de Papel Sezonul 5 Episodul 3 Online Subtitrat In Romana

La Casa de Papel Sezonul 5 Episodul 3 Online Subtitrat In Romana. Opt hoți iau ostatici și se baricadează în Monetăria Regală a Spaniei încercând să manipuleze poliția pentru a-și pune în aplicare planul gândit de un geniu criminal. Pentru a face acest lucru, au nevoie de unsprezece zile de izolare, timp în care vor trebui să se ocupe de șaizeci și șapte de ostatici și de forțele de elită ale Poliției. În partea a 3-a, banda se reunește pentru a salva un membru capturat, de data aceasta ținta fiind Banca Națională a Spaniei.
Read more
0

La Casa de Papel Sezonul 5 Episodul 2 Online Subtitrat In Romana

La Casa de Papel Sezonul 5 Episodul 2 Online Subtitrat In Romana. Un om misterios, care se numește El Profesor („Profesorul”), planifică cea mai mare lovitură dată vreodată. Pentru a realiza planul ambițios, recrutează o bandă de opt persoane cu anumite abilități care nu au nimic de pierdut. Scopul este acela de a intra în Monetăria Regală a Spaniei, astfel încât să poată tipări 2,4 miliarde de euro.
Read more
0

La Casa de Papel Sezonul 5 Episodul 1 Online Subtitrat In Romana

La Casa de Papel Sezonul 5 Episodul 1 Online Subtitrat In Romana. Opt hoți iau ostatici și se baricadează în Monetăria Regală a Spaniei încercând să manipuleze poliția pentru a-și pune în aplicare planul gândit de un geniu criminal. Profesorul se confruntă cu Sierra ca Tamayo ridică miza negocierilor prin chemarea armatei. În trecut, Berlinul se întâlnește cu un membru al familiei.
Read more
0

Maid – Menajera (2021) Sezonul 1 Episodul 10 Online Subtitrat în Română

Maid – Menajera (2021) Sezonul 1 Episodul 10 Online Subtitrat în Română. Episodul online intitulat "Snaps" a fost lansat pe 1 octombrie 2021 și are durata de 54min. Povestea incredibilă a unei tinere mame despre supraviețuire și determinare într-o lume a sărăciei, abuzului și redefinirii valorii personale în ciuda tuturor obstacolelor. Spusă în primul rând prin punctul ei de vedere, Maid va fi o explorare frumoasă, vie, sângeroasă și inspiratoare a sărăciei în America.
Read more
0

Maid – Menajera (2021) Sezonul 1 Episodul 9 Online Subtitrat în Română

Maid – Menajera (2021) Sezonul 1 Episodul 9 Online Subtitrat în Română. pisodul online intitulat "Sky Blue" a fost lansat pe 1 octombrie 2021 și are durata de 60 minute. Povestea incredibilă a unei tinere mame despre supraviețuire și determinare într-o lume a sărăciei, abuzului și redefinirii valorii personale în ciuda tuturor obstacolelor. După ce a fugit de o relație abuzivă, o tânără mamă își găsește un loc de muncă curățând case în timp ce luptă pentru a-și asigura copilul și pentru a le construi un viitor mai bun.
Read more
0

Maid – Menajera (2021) Sezonul 1 Episodul 8 Online Subtitrat în Română

Maid – Menajera (2021) Sezonul 1 Episodul 8 Online Subtitrat în Română. Episodul online intitulat "Bear Hunt" a fost lansat pe 1 octombrie 2021 și are durata de 60 minute. După ce a fugit de o relație abuzivă, o tânără mamă își găsește un loc de muncă curățând case în timp ce luptă pentru a-și asigura copilul și pentru a le construi un viitor mai bun.
Read more
0

Maid – Menajera (2021) Sezonul 1 Episodul 7 Online Subtitrat în Română

Maid – Menajera (2021) Sezonul 1 Episodul 7 Online Subtitrat în Română. Episodul online intitulat "String Cheese" a fost lansat pe 1 octombrie 2021 și are durata de 54 minute. Mama și fiica din viața reală, Andie MacDowell și Margaret Qualley , vedete din „ Maid ” , vorbesc despre temele seriei despre maternitate și compasiune și despre modul în care se desfășoară din timpul lor intens pe platou.
Read more
0

Maid – Menajera (2021) Sezonul 1 Episodul 6 Online Subtitrat în Română

Maid – Menajera (2021) Sezonul 1 Episodul 6 Online Subtitrat în Română. Episodul online intitulat "M" a fost lansat pe 1 octombrie 2021 și are durata de 58 minute. Povestea incredibilă a unei tinere mame despre supraviețuire și determinare într-o lume a sărăciei, abuzului și redefinirii valorii personale în ciuda tuturor obstacolelor.
Read more
0