» » Chris Pratt este de nerecunoscut în trailer-ul western-ului The Kid

Chris Pratt este de nerecunoscut în trailer-ul western-ului The Kid

2 503 0 04:45, 24-02-2019
Lansarea trailer-ului pentru The Kid Online Subtitrat In Romana, o producţie western în care Vincent D’Onofrio debutează ca regizor, vine cu o surpriză pentru fanii lui Chris Pratt, scrie inquisitr.com. Starul blockbusterelor de acţiune ale ultimilor ani – filmele Marvel şi Jurassic World – apare aici în rol de villain şi este de nerecunoscut.

Pelicula spune povestea unui tânăr pe nume Rio (Jake Schur), forţat să traverseze sudul Vestului Sălbatic pentru a-şi salva sora (Leila George) de îngrozitorul lor unchi (Pratt). La mijlocul călătoriei calea i se intersectează cu cea a lui Pat Garrett (Ethan Hawke), un şerif aflat pe urmele infamului Billy the Kid (Dane DeHaan). Rio constată că este prins între cursa şerifului pentru prinderea lui Billy the Kid (acţiunea se petrece în ultimul an de viaţă al răufăcătorului) şi datoria personală. Aşa că trebuie să hotărască cel fel de om vrea să devină: un nelegiuit sau un om cinstit.

„A fost destul de dificil să filmăm un western în 21 de zile, dar am scos-o la căpăt şi ne-a făcut plăcere să lucrăm la acest film. Este o poveste emoţionantă despre un puşti în Vestul Sălbatic. Are aceste personaje clasice în structură, ca şeriful Pat Garrett şi Billy the Kid, însă perspectiva este cea a tânărului băiat. Când îl întâlnim pentru prima dată, se află într-o situaţie dramatică, imposibilă. E un început tragic, apoi călătoria lui se desfăşoară”, a spus D’Onofiro despre peliculă într-un interviu acordat Collider.com.

The Kid se va lansa în Statele Unite pe 8 martie, însă nu are încă o dată de premieră în România.
0 2
  1. В избранное
  2. Жалоба
Комментарии

Ultimele Comentarii

  1. Bubi Bubi21 November 18:59 Ador umorul romanesc! Am ras in hohote! Acum depinde d fiecare cum percepe ideea! Vizionare plăcute! Părerea mea. Merita văzut ... Zăpadă, Ceai și Dragoste (2020) Online Subtitrat In Romana
  2. marianastanciu75 marianastanciu7523 August 17:21 sezonul 3???... El barco Sezonul 2 Online Subtitrat In Romana
  3. Oana Oana14 August 22:37 Mi e imi place serialul,nu e dintre cele mai bune,dar imi place ideea.si mai mult de toate il ador pe Mario Casas!!!!... El barco Sezonul 2 Online Subtitrat In Romana
  4. grigore grigore06 August 22:15 subtitrare slaba... Blood Quantum Online Subtitrat In Romana
  5. VIRGIL VIRGIL05 May 22:40 bun,merita vazut... The Marksman – În bătaia puștii Online Subtitrat In Romana
Vezi Tot ...
Seriale Online
Mai Multe